Declarație privind Accesibilitatea

Actualizat: Septembrie 2023.

General Asociația Caritas Eparhial Oradea se străduiește să asigure accesibilitatea serviciilor sale pentru persoanele cu dizabilități. Asociația Caritas Eparhial Oradea a investit o cantitate semnificativă de resurse pentru a asigura că site-ul său devine mai ușor de utilizat și mai accesibil pentru persoanele cu dizabilități, având convingerea fermă că fiecare persoană are dreptul de a trăi cu demnitate, egalitate, confort și independență.

Accesibilitate pe casafrentiu.ro

Casafrentiu.ro pune la dispoziție Widget-ul de Accesibilitate pentru Website-uri UserWay, care este alimentat de un server dedicat de accesibilitate. Software-ul permite Casafrentiu.ro să-și îmbunătățească conformitatea cu Ghidurile de Accesibilitate pentru Conținutul Web (WCAG 2.1).

Activarea Meniului de Accesibilitate

Meniul de accesibilitate de pe Casafrentiu.ro poate fi activat fie apăsând tasta Tab când pagina se încarcă pentru prima dată, fie făcând clic pe iconița meniului de accesibilitate care apare în colțul paginii. După declanșarea meniului de accesibilitate, vă rugăm să așteptați un moment pentru ca meniul de accesibilitate să se încarce în întregime.

Declinare de Responsabilitate

Asociația Caritas Eparhial Oradea continuă eforturile de a îmbunătăți în mod constant accesibilitatea site-ului său și a serviciilor sale, având convingerea că este o obligație morală colectivă să permitem utilizarea fără probleme, accesibilă și neîngrădită și pentru cei dintre noi cu dizabilități.

Într-un efort continuu de a îmbunătăți și remedia problemele de accesibilitate, scanăm și în mod regulat Casafrentiu.ro cu instrumentul de scanare de accesibilitate <a href=”https://UserWay.org/scanner” title=”Scanner Gratuit de Accesibilitate pentru Website-uri”>UserWay</a> pentru a identifica și remedia orice obstacol de accesibilitate posibil pe site-ul nostru. Cu toate eforturile noastre de a face toate paginile și conținutul de pe Casafrentiu.ro complet accesibile, unele conținuturi poate să nu fi fost încă adaptate în totalitate la cele mai stricte standarde de accesibilitate. Acest lucru poate fi rezultatul faptului că nu am găsit sau identificat încă soluția tehnologică cea mai potrivită.

Aici Pentru Dvs.

Dacă întâmpinați dificultăți cu conținutul de pe Casafrentiu.ro sau aveți nevoie de asistență în privința oricărei părți a site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați în timpul orelor normale de lucru conform detaliilor de mai jos și vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Contactați-ne

Dacă doriți să raportați o problemă de accesibilitate, aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, vă rugăm să contactați Serviciul de Asistență pentru Clienți al Asociației Caritas Eparhial Oradea astfel:

Email: caritaseparhial@yahoo.it
Telefon: +40359418212