Beneficiarii Centrului rezidențial „Casa Frențiu” sunt obișnuiți cu surprize plăcute care să le încânte sufletul și să le mențină starea de bine. În acest sens, în cursul zilei de 13 februarie a.c., tineri dansatori din Ansamblul folcloric ”Nuntașii Bihorului” și interpreta de muzică populară Ciuciu Maria Andreea au oferit momente de cântec și joc rezidenților centrului.

Organizat de voluntarii Asociației „Edubizz”, acest eveniment a fost gândit ca un moment de relaxare și bună-dispoziție prin care să petrecem un timp de calitate împreună. S-au dansat jocuri populare, au fost interpretate cântece cunoscute care îndemnau rezidenții să cânte împreună cu interpreta și s-au auzit aplauzele prin care rezidenții au mulțumit oaspeților pentru atmosfera creată și pentru frumosul acestui moment.

În a doua parte a acestui eveniment, fiecare voluntar s-a prezentat rezidenților, iar doi dintre voluntarii „Edubizz” au recitat poezia „Glossă” scrisă de Mihai Eminescu, iar un alt voluntar a recitat câteva poezii din creația sa personală.

La sfârșit, beneficiarii au adresat mulțumirile lor, dar și invitația ca oaspeții să revină la Centrul rezidențial „Casa Frențiu” pentru a se bucura din nou, împreună, de folclor, de jocuri populare și de o atmosferă de sărbătoare.

Teodora BODA

Asistent social specialist