Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului ne găsește tot împreună și în acest an, la Centrul rezidențial ”Casa Frențiu”, unde pregătirile pentru acest moment al anului sunt în plină desfășurare.

Glasurile colindătorilor din clasa a VII-a de la Liceul Greco-Catolic ”Iuliu Maniu” din Oradea deja au atins inimile rezidenților, care au retrăit cu nostalgie secvențe din vremurile în care ei erau micii colindători.

Dacă bradul este deja împodobit și ne oferă un strop din atmosfera specifică acestei sărbători, pregătirea spirituală de care seniorii noștri au parte este foarte intensă, astfel că prin spovezile care au loc la capela centrului fiecare dintre bunicii noștri se apropie mai mult de iertarea și bucuria pe care le simt atunci când sufletul devine mai curat și mai deschis spre iubirea față de aproapele nostru.

Surprizele pentru rezidenții ”Casei Frențiu” vor continua în perioada imediat următoare și suntem convinși că vom reuși să le oferim seniorilor noștri cât mai mult din magia acestei sărbători!

Teodora BODA

Asistent social specialist