Sărbătoarea Crăciunului este cea mai iubită și cea mai așteptată sărbătoare a anului. Crăciunul reprezintă, pe lângă o sărbătoare creștină, o perioadă a tradițiilor și a obiceiurilor transmise din generație în generație. Colindul, bradul împodobit, scenetele cu motive religioase și cadourile sunt nelipsite în toate colțurile României.

Și în acest an, am fost vizitați de un oaspete de seamă, PSS Virgil Bercea, care a împărțit cadourile bunicilor noștri și care le-a adresat fiecăruia o vorbă bună însoțită de mângâierea care a ajuns la sufletele rezidenților noștri!

Bunicii au fost plăcut surprinși și fericiți la vederea cadourilor pe care le-au primit, trăind spiritul Crăciunului care le încălzește inimile.

La rândul lor, au pregătit o mică surpriză pentru cei dragi de acasă, ajutați de angajații centrului, de voluntarii de la EduBiz și studenții practicanți de la Facultatea de Științe Socio-Umane specializarea Asistență Socială, făcând câte o cutie handmade cu momente memorabile din ”Casa Frențiu”.

Le dorim bunicilor noștri și familiilor acestora un Crăciun fericit și binecuvântat!

Mihaela CORB

Asistent social practicant