Îmi pierdusem speranța de viață în urmă cu câteva luni…

Lucrurile aveau să se schimbe după instituționalizarea mea în Centul Rezidențial pentru persoane vârstnice ”Casa Frențiu”.

Din primele zile am observat că la această unitate personalul angajat se comportă extraordinar cu beneficiarii săi și este de un profesionalism deosebit. Suntem tratați cu mare atenție și purtare de grijă.

Doresc să vă spun ca am venit aici cu o stare de sănătate foarte degradată, dar în câteva zile a început să-mi revină nădejdea într-un trai mai bun. În prezent starea mea este mult îmbunătățită, iar acest fapt se datorează strict colectivului mereu implicat de aici. Până la vârsta de 84 de ani pot spune că nu am întâlnit un asemenea administrator care să coordoneze această instituție la un nivel atât de înalt.

Sunt extraordinar de recunoscător față de Centrul Rezidențial „Casa Frențiu”. De aceea îndemn și pe alți oameni să vină cu încredere la acest așezământ dacă doresc să aibă parte de o viață îndelungată și împlinită. Am dorit să scriu acest articol pentru a aduce mulțumiri și a felicita întreg personalul angajat în începând cu doamna administrator Moza Miruna pentru purtarea de grijă exemplară.

Vă mulțumesc!

Cu recunoștință

Gheorghe ILIEȘ