Ajunul Crăciunului este ziua care ne deschide porțile spre Nașterea domnului Isus Cristos. Spiritul Crăciunului a cărui prezență se face simțită încă de la începutul lunii decembrie reușește să ne aducă mai aproape unii de alții. În acest sens, și la noi, în „Casa Frențiu”, am avut parte de momente și oameni speciali care au întregit surprizele pe care seniorii noștri le-au primit cu seninătate și emoție.

Oaspetele de seamă care i-a vizitat pe rezidenții noștri în această zi este PSS Virgil Bercea, cel care a împărțit fiecărui bunic în parte cadourile de sub brad, semn că Moș Crăciun nu a uitat să treacă și pe la „Casa Frențiu”, bucurând sufletele de copii pe care seniorii le au, în ciuda trecerii timpului care a lăsat amprente pe trupurile lor.

Bunicii noștri au fost plăcut surprinși și fericiți la vederea cadourilor pe care le-au primit și, totodată, s-au bucurat de cuvintele alese pe care PSS Virgil Bercea le-a adresat fiecăruia însoțite de mângâierea care s-a dorit să ajungă la sufletele rezidenților noștri!

Mihaela CORB

Asistent social debutant