Preasfinția Sa Virgil Bercea, Episcop de Oradea, și Preasfinția Sa Simeone Giusti, Episcop de Livorno, însoțiți părintele vicar general Mihai Vătămănelu, de Don Placido, parohul Catedralei din Livorno și de părintele Vasile Orghici, parohul greco-catolic al comunității românești din Livorno au vizitat joi, 15 iulie a.c., Centrul rezidențial ”Casa Frențiu”.

Aflând despre posibilitatea acestei vizite, părintele Gheorghe Dat, împreună cu angajați și rezidenți, i-a întâmpinat pe oaspeți chiar la intrarea în Centru.

După prezentarea făcută de doamna Miruna Moza, coordonatorul Centrului, oaspeții au petrecut câteva momente în living, alături de seniorii noștri. Toți rezidenții au primit din partea oaspeților câte o iconiță, întâlnirea încheindu-se cu o rugăciune.

Vizita înalților oaspeți a fost un eveniment de seamă pentru rezidenții ”Casei Frențiu” care au fost vizibil emoționați și încântați de faptul că cei doi episcopi i-au vizitat.

Zâmbetele de pe chipurile lor ne spune că aceștia își vor aminti cu bucurie, multă vreme de acum încolo, această zi binecuvântată de prezența celor doi înalți prelați.

Mihaela CORB – Asistent social debutant