În urma anunțului făcut de Agenția de Dezvoltare Locală Oradea, prin care puneau la dispoziție companiilor cu cel puțin 25 de angajați un aparat de măsurare periodice a temperaturii, Asociația Caritas Eparhial Oradea, în calitate de furnizor de servicii sociale acreditat, în contextul evoluției situației epidemiologice pe teritoriul României determinată de răspândirea COVID-19, a solicitat atribuirea unui aparat de măsurare a temperaturii Centrului Rezidențial pentru vârstnici ”Casa Frențiu”, din Oradea.

Ca și măsură de prevenire a răspândirii COVID-19, acest aparat este necesar măsurării periodice a temperaturii unui număr de 28 de beneficiari ai Centrului Rezidențial, respectiv personalului care se află în izolare preventivă la domiciliu și urmează să efectueze ture ciclice de 14 zile, conform articolelor 9-10 din Ordonanța Militară nr. 8 din data de 09-04-2020, publicată în Monitorul Oficial la data de 10-04-2020.

În aceeași zi, Agenția de Dezvoltare Locală Oradea ne-a atribuit, gratuit, un aparat de măsurare a temperaturii, însoțit de două baterii, pentru a putea fi utilizat în scopul pentru care a fost cerut.

Mulțumim Agenției pentru atribuirea gratuită și pentru promptitudinea cu care ne-au servit!

Olimpiu Todorean

Președinte Caritas Eparhial

Articol publicat în original aici: www.caritaseparhial.ro/aparat-de-masurare-a-temperaturii-primit-in-dar