Casa Frentiu din Oradea este locul unde persoanele pensionate, singure sau cupluri, pot sa aleaga continuarea unei vieti active si pline de bucurii. Fie ca aleg sa fie mai aproape de familie sau doresc doar sa se bucure de anii pensionarii, in conditii hoteliere de calitate, cu o paleta larga de activitati incluse, in inima minunatului oras Oradea, persoanele trecute de o anumita varsta au acum la dispozitie Casa Frentiu!

Casa Frentiu din Oradea este un loc la standarde de calitate ridicate. Casa este pozitionata intr-o locatie centrala a orasului Oradea, in parcul Olosig, aproape de foarte multe zone de relaxare si comerciale cu acces facil la toate mijloacele de transport. Casa Frentiu este o alegere perfecta pentru persoanele varstnice care apreciaza o viata sociala activa, ca parte a unui program de zi cu zi in care sunt incluse de la activitati sportive, plimbari, activitati recreative in comuniune cu ceilalti locuitori ai casei, pana la activitati culturale si educative impreuna cu personalul Casei Frentiu.

Spatiul de socializare comun este generos si se intinde pe mai multe zone. In principal, atractia se indreapta spre zona de relaxare a camerei de zi. Camera de zi este dotata cu canapele confortabile, o zona de vizionare a canalelor de televiziune sau a filmelor, care are in centru un ecran TV plat de mari dimensiuni. Aici pot sa fie alese diverse activitati care se pot realiza atat cu ceilalti oaspeti, cat si cu personalul casei sau alaturi de familia venita in vizita. Zonele de jocuri, biblioteca sau accesul Wi-Fi pot, deasemenea, sa fie binevenite atunci cand doresti sa faci ceva nou si interesant. Zona de luat masa este un alt loc de socializare. Cele trei mese zilnice asigurate oaspetilor Casei Frentiu sunt un bun prilej de discutii privind activitatile zilei, stirile sportive sau cele social-economice dezbatute pe scena politica. Fiecare etaj este dotat cu o mica zona de discutii sau citit, atunci cand cauti putina intimitate dar nu iti doresti, totusi, sa stai in propriul dormitor. Daca, totusi, se prefera aerul liber, putem spune ca parcul Olosig este chiar gradina Casei Frentiu. Aleile linistite si copacii umbrosi sunt minunate atunci cand vrei sa iesi in natura sau sa iti amintesti de casa de la tara.

Sala de sport e o alta zona unde oaspetii Casei Frentiu pot avea atat activitati de tonifiere si intretinere, cat si activitati sportive medicale, avand la dispozitie aparatura certificata in acest sens. Alte zone unde se pot desfasura mici mestesuguri sau activitati de hobby sunt la dispozitia celor dibaci si creativi.

Pentru suflet si nu numai, capela Casei Frentiu este permanent deschisa. Aici se oficiaza slujbe religioase pentru oaspetii casei si familiile acestora si anumite servicii religioase punctuale.

Casa Frentiu ofera mai multe pachete de servicii pentru oaspetii sai in functie de preferinte sau necesitati.

Pachetul Standard

Include:

  • oferta de cazare in conditii de confort, igiena si eleganta ergonomica, in camera cu un pat si baie proprie;
  • meniul zilnic constand in trei mese de baza si doua gustari, preparat de personal calificat, in bucataria proprie;
  • asistenta si ingrijire permanenta prin personal calificat, respectiv asistente medicale, personal de serviciu;
  • servicii de spalatorie, uscatorie, calcatorie;
  • servicii de terapie ocupationala, benefice in activitatea si intretinerea mentala.

Pachet Silver

Pe langa serviciile de alimentatie realizate in conditiile pachetului standard, pachetul Silver include:

  • servirea mesei in camera;
  • ajutarea persoanei in timpul mesei (la nevoie).

De asemenea, asigura supraveghere si ajutor (la nevoie) la efectuarea igienei corporale.

Pachet Gold

Pachetul Gold include toate facilitatile incluse in pachetele Standard si Silver la care se adauga:

  • materiale sanitare necesare zilnice;
  • toaletare corporala completa si estetica;
  • prevenirea escarelor prin asigurarea tratamentului corespunzator.

Nota: Din pricina acestor variabile, contributia lunara aferent fiecarui locatar va fi stabilit individual, in cadrul unei oferte personalizate, comunicate prin email sau telefonic, asigurandu-ne de alocarea unor servicii specifice nevoilor fiecarui oaspete al Casei Frentiu.

Activitati incluse

Activitatile sunt special create pentru oaspetii Casei Frentiu pentru a veni in sprijinul acestora avand ca scop cresterea confortului psihic si a starii de bine, asigurarea capacitatilor fizice si intelectuale, activitati de petrecere a timpului liber.

  • Ore de pictura si desen;
  • Serate muzicale si dans, film si lectura;
  • Jocuri de societate si dezvoltare personala;
  • Activitati de indemanare;
  • 5 o’clock tea pentru servirea de ceaiuri, cafea alaturi de un prieten;
  • Acces nelimitat la internet pentru a pastra contactul cu familia, prietenii, sau pentru a invata noi lucruri;
  • Posibilitatea vizitarii oaspetilor casei de catre familie sau apropiati, ori de cate ori doresc;
  • Plimbari in aer liber in curtea proprie si in parcul din apropiere;
  • Sporturi usoare (tenis de masa, biliard, badminton);
  • Consiliere spirituala;
  • Sarbatorirea in mod festiv a zilelor de nastere si onomastice;
  • Organizarea de mese festive de Craciun, Revelion si de Pasti;

Pentru detalii privind modalitatea de a deveni oaspeti ai Casei Frentiu pe termen lung, mediu sau scurt va rugam sa utilizati urmatoarele date de contact:

Telefon: +40 770 120 224

                 0359 418 201

Email: casafrentiu@gmail.com

Descarca cererea de admitere: Cere admitere